Робити те, що приносить задоволення-означати бути вільним.
UA MarketЧернігівська областьSAD-VINOGRAD (https:// vinogradvalera.pp.ua)ЖИВЦІ ДЛЯ ПРИВИВКИ ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Меню каталогу
Контакти

ЖИВЦІ ДЛЯ ПРИВИВКИ ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Цей підрозділ надає інформацію про наявність живців плодових культур які Ви можете придбати для самостійної прививки в зимовий, весняний або літній періоди. Довжина живців для пививки в межах 30-40 см, але не меньше 10 робочих бруньок в залежності від сорту і відстані між бруньками.

МІНІМАЛЬНЕ замовлення на живці від 200 грн., Пакування живців коштує 30 грн. Замовлення на живці приймаются на: Вайбер +380982615914 электронный адрес : vokzal0503830915@gmail.com

На живцю повинно бути не меньше 10 робочих бруньок. Довжина живця в межах 30-50см. Стандартна товщина живця від 5 мм и вище. Якщо на живцю меньше 10 бруньок, але толщина відповідає стандарту, в такому разі добавляется ще один живець в замовлення. Якщо товщина меньше 5 мм, то ціна буде дешевше по домовлености.

Замовлення відсилаються тільки після 100% передоплати на карту Приват банку, або післяплатою (оплата посилки в момент отримання) кур'єркою службою. ОБОВ'ЯЗКОВО перетелефонуйте і повідомте своє прізвище, перераховану суму і дату відправлення

Самостійно забрати замовлення можливо, завчасно зателефонувавши до нас. Доставка здійснюється по всій території України компанією: "Новая пошта".

Доставка замовлення - за рахунок покупця, оплачується при отриманні, згідно тарифам кур'єрської служби. Після відправки замовлення ми повідомляємо Вам номер декларації, по котрій ви зможете легко відслідкувати місце знаходження замовлення. Для отримання посилки Вам необхідно при собі мати паспорт і номер декларації.

© 2014 - 2024 SAD-VINOGRAD (https:// vinogradvalera.pp.ua) Поскаржитися на зміст
Створення інтернет магазину з нуля
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market